Vacanța de Rusalii, în Deltă

Minivacanțele în Deltă, o tendință formată în timpul pandemiei devine acum    un obicei. Dorința de evadare în mijlocul naturii, precum și plimbările cu caiacul, cu bicicleta și mai ales mirajul plajelor sălbatice au facut ca și de Rusalii turștii români și cei din Vestul Europei să aducă gradul de ocupare în pensiuni aproape de 100%.

Din ce în ce mai mulți români intenționează să petreacă minivacanța de Rusalii în Delta Dunării. Dovadă stă numărul mare de rezervări făcute pentru această perioadă la pensiunile și hotelurile din Rezervația Biosferei. Rezervările pe anul 2022 au crescut cu 10% față de aceeași perioadă a anului trecut, reiese din datele obținute de la membrii și partenerii Asociației Delta Dunării. Toate unitățile de cazare din Deltă vor fi deschise în minivacanța de Rusalii, iar unele vor atinge un grad de ocupare de 100%.

Experiențe traditionale lipovenesti, mâncăruri gustoase preparate de gazde, plimbări cu bicicleta, vizite la case tradiționale, excursii în Deltă, plajă la Gura Portiței. Experiență dobrogeană de neuitat!

Cei mai mulți turiști aleg pachetele de trei nopți de cazare. Ei preferă relaxarea în Delta Dunării, pescuitul, mai ales că se ridică prohibiția, vizitarea lentă a destinației pe trasee de caiac-canoe, cicloturismul și mai ales plajele sălbatice de la Sulina, Sf, Gheorghe și Gura Portiței. Mai ales familiile cu copii, caută o vacanță inedită, evitând aglomerația din alte destinații.

Un pachet de trei nopți per persoană costă între 900 lei, cu mic dejun inclus, și 1700 lei, pensiune completă, transfer naval, excursii. Cei care optează pentru cină festivă, spa și muzică live la un hotel de 5 stele, trebuie să achite 395 euo pentru un sejur de 3 nopți. Este important pentru cei care aleg să vină în Deltă, să se informeze cu privire la regulile de vizitare și tarife de acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…