vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Vacanță de vară la jumătate de preț

Vacanță de vară la jumătate de preț

de Ileana Gheorghiu

Românii care se gândesc deja la vacanța la mare de vara viitoare au la dispoziție primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii.

Ei își pot rezerva acum concediul la jumătate de preț, anunță touroperarorii de la Marea Neagră. Multe unități de cazare și-au păstrat tarifele nemodificate în comparație cu anul trecut sau, în unele cazuri, sunt hoteluri care promovează sejururi la prețuri mai mici decât în 2022. De exemplu, românii care își rezervă vacanța prin programul Înscrieri Timpurii pot găsi cazare la 65 de lei/noapte la un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord. La o unitate de cazare de trei stele din Costinești, o noapte de cazare cu mic dejun inclus poate fi rezervată cu 196 lei pe cameră. Tot la un hotel de trei stele, dar în Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de lei pe camera. În Mamaia, prețurile pornesc de la 174 de lei pe noapte, o cameră la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, iar la trei stele, de la 220 lei pe noapte, cazare cu mic dejun. Programul Înscrieri Timpurii presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este achitat până la 31 decembrie. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult