Vacanța la mare

250 de mii de turiști weekendul acesta pe litoral, iar mulți dintre ei nu au stat deloc locului, ba s-au luat chiar la întrecere într-un concurs de Stand Up Paddle, un sport nou care face din ce în ce mai multe valuri pe litoral. Cu cocktail-uri colorate în mâini și ascunși sub umbrelele de soare, de pe șezlonguri i-au privit și încurajat sute de curioși.Stand Up Paddle este un sport care câștigă de la an la an tot mai mulți adepți. Ca să îl practici ai nevoie de o placă gonflabilă lungă de peste un metru, de o vâslă și, obligatoriu de ambiție și echilibru. Iar weekendul acesta marea s-a umplut de sportivi amatori care iubesc să plutească pe valuri cu ajutorul placilor colorate.


Turiștii mai puțini sportivi, pentru care plaja înseamnă mai degrabă o baie de soare și răsfăț cu cocktail-uri i-au admirat de pe margine.

Și cum termometrele arată deja peste 35 de grade Celsius, beach barurile sunt luate cu asalt de turiștii care caută să se răcorească, fără să plece de pe plajă.

Neoficial, hotelierii spun că la malul Mării Negre au ajuns în acest weekend 250 de mii de turiști din toate colțurile țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…