Vacanță la mare la jumătate de preț, prin Programul "Înscrieri Timpurii"

Românii care se gândesc deja la vacanța la mare de vara viitoare au la dispoziție primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii.

Ei își pot rezerva acum concediul la jumătate de preț, anunță touroperarorii de la Marea Neagră. De exemplu, românii care își rezervă vacanța prin programul Înscrieri Timpurii pot găsi cazare la 65 de lei/noapte la un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord.

La o unitate de cazare de trei stele din Costinești, o noapte de cazare cu mic dejun inclus poate fi rezervată cu 196 lei pe cameră. Tot la un hotel de trei stele, dar în Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de lei pe camera.

În Mamaia, prețurile pornesc de la 174 de lei pe noapte, o cameră la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, iar la trei stele,  de la 220 lei pe noapte, cazare cu mic dejun.

Programul Înscrieri Timpurii presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este achitat până la 31 decembrie. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Germania: popularitatea guvernului se prăbușește

Formaţiunea social-democrată SPD s-a reunit în congres la Berlin, dar delegaţii nu au mai …