Vacanța la mare, mai ieftină cu 70% decât în vârf de sezon estival. Care sunt prețurile în cele mai căutate stațiuni

7.000 de locuri de cazare la prețuri mici. Este oferta hotelierilor de pe litoral pentru turiștii care vin luna aceasta la mare.

Prețurile au scăzut și cu 70 de procente față de perioada de vârf de sezon. Așa se face că o noapte de cazare costă de la 75 de lei.

„Sunt pentru a doua oară la mare. Am mai fost la Neptun. Erau alte prețuri în iulie. Acum este mai bine”, a spus o turistă.

„A fost 540 pe noapte când am venit prima dată la mare vara aceasta, acum e 400 de lei. Este o diferență considerabilă”, a declarat un alt turist.

Cererea dictează prețul, susțin hotelierii care modifică tarifele în funcție de gradul de ocupare din stațiuni.

„Turiștii sunt încântați. Sunt foarte mulți care așteaptă perioada aceasta și vin numai în perioada asta de început de toamnă”, a declarat Sincron Andrei Țăgănaș, managerul unui hotel din Eforie Nord.

Oferte sunt în toate stațiunile. La un hotel de 2  stele, din Eforie Nord,  cea mai ieftină cameră costă de la  75 de lei. 103 lei pe noapte vor plăti cei care doresc să își petreacă vacanța într-un hotel de patru stele. Turiștii care preferă un confort sporit se pot cazare în hotelurile de patru stele înscrise în programul Litoralul pentru Toți. Aici cazrea costă de la 316 la 418 lei pe noapte în regim all inclusive.

OFERTE „LITORALUL PENTRU TOȚI”

Stațiunea Mamaia

3*   114 lei / camera / noapte

4*   199 lei / camera / noapte

Stațiunea Eforie Nord

3*   78 lei / camera / noapte

3*   103 lei / camera / noapte

4*   316 lei / camera / noapte  cu mic dejun

Stațiunea Jupiter

3*   135 lei / camera / noapte

3*    418 lei / camera / noapte cu All Inclusive

4*   187 lei / camera / noapte

Stațiunea Neptun Olimp

3*   124 lei / camera / noapte

4*   355 lei / camera / noapte cu mic dejun

„Suntem deschiși până la 1 octombrie sperăm ca vremea să țină cu noi, iar turiștii să se bucure din plin de sfârșit de sezon. Hotelul nostru este ocupat acum la capacitate maximă. Suntem bucuroși”, a declarat Alina Mambet, managerul unui hotel din Mamaia.

Peste 50 de hoteluri de pe litoral oferă reduceri prin programul Litoralul Pentru toți, iar agenții de turism speră ca săptămâna aceasta hotelurile înscrise în program să fie pline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…