Vaccin și artă, la Medgidia

Într-un centru de vaccinare din Medgidia, oamenii nu sunt invitați doar să se imunizeze împotriva COVID-19, ci și să admire o expoziție de artă. 70 de tablouri sunt expuse pe cele două etaje al clădirii. Conducerea clinicii medicale este încantată de efectul pozitiv pe care expoziția de artă îl are asupra oamenilor.

Cei care trec pragul Centrului de vaccinare de la spitalul din Medgidia sunt întâmpinați cu o surpriză plăcută ochilor. O expoziție de tablouri care înfrumusețează pereții interiori ai clădirii, spre uimirea și încântarea medicilor și pacienților, care spun că tablourile reduc din stresul pandemiei.

Cele 70 de tablouri au fost donate spitalului de membrii Atelierului de Artă din oraș. Săptămânal, zeci de persoane vin la Atelier să se relaxeze cu ajutorul desenului și picturii.

Conducerea spitalului a anunțat că va continua planul de înfrumuseţare a centrului de vaccinare. Constănțenii care vin aici se pot vaccina cu serurile produse de Pfizer și Moderna. În cele mai aglomerate zile, chiar și peste 400 de oameni au trecut pragul clinicii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Gimnastică aerobică: România a cucerit patru medalii la Campionatele Europene de la Pesaro

Sportivii români au cucerit, duminică, patru medalii, una de aur, una de argint şi două de…