duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Vaccinare antigripală, în farmacii

Vaccinare antigripală, în farmacii

de Redacția Dotto
vaccinare

Constănțenii se vor putea vaccina antigripal și în farmacii, nu doar la medicii de familie.

Aproximativ 100 de farmaciști din Constanța vor fi instruiți de specialiștii Spitalului de Boli Infecțioase Constanța pentru această activitate, în cadrul unui proiect pilot susținut de Ministerul Sănătății.

Înainte să înceapă campania de vaccinare, farmaciștii vor urma un curs de minimum cinci zile. Imunizarea în farmacie va fi posibilă doar pentru pacienții care s-au mai vaccinat cel puțin o dată de-a lungul anilor, pentru a fi evitate eventualele reacții adverse. DSP Constanța transmite că, până în prezent, peste 81 de mii de constănțeni s-au vaccinat împotriva gripei în cabinetele medicilor de familie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult