infectioase

Lăsată la latitudinea directorilor de instituții de învățământ, decizia de a închide școlile chiar dacă rata de infectare a depășit 6/1000 de locuitori, ori de a jongla în sistem hibrid sau online, nu pare a mulțumi pe cineva. Haosul predomină, iar elevii și profesorii sunt nevoiți deseori să improvizeze când vine vorba de educație.

Tot mai multe instituții de învățământ trec în scenariul hibrid sau online din cauza îmbolnăvirilor atât în rândul elevilor cât și în rândul profesorilor. Este și cazul Colegiului Mircea cel Bătrân. Pentru al doilea an la rând de pandemie, lucrurile sunt în continuare incerte, iar schimbările intervin și de la o săptămâna la alta. Elevii încearcă să se adapteze la noile măsuri. Cât depre profesori…

La Colegiul Mircea cel Bătrâ
n, clasele V-VIII sunt trecute în sistem online complet. La liceu, sunt 7 clase din cele 30 în online ori în sistem hibrid. Elevii vaccinați participă la cursuri în clasă, în cazul claselor cu îmbolnăviri, în timp ce, elevii nevaccinați intră în online.

În școlile din județul Constanța sunt vaccinate 57,83% dintre cadre didactice și 55,53% din personalul didactic auxiliar și nedidactic. Conform ultimelor date de la ISJ Constanța, în școlile și grădinițele din județul erau confirmați cu Covid 19 344 de elevi și 12 preșcolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…