vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Valoarea tichetelor de masă va crește la 35 de lei de la 1 august

Valoarea tichetelor de masă va crește la 35 de lei de la 1 august

de Redacția Dotto

Valoarea tichetelor de masă va creşte la 35 lei de la 1 august şi la 40 de lei de la 1 ianuarie anul viitor.

Decizia a fost luată în urma unei întâlniri între premierul Marcel Ciolacu si reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, la Palatul Victoria a avut loc prima reuniune a Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social coordonată de premierul Marcel Ciolacu, pe agendă regăsindu-se mai multe teme de interes pentru partenerii sociali.

Reprezentanţii Guvernului, ai sindicatelor şi patronatelor au agreat majorarea valorii tichetelor de masă începând cu 1 august 2023 la 35 de lei, iar începând cu 1 ianuarie 2024 la 40 de lei.

În perioada imediat următoare vor fi aprobate, la nivelul Guvernului, actele normative pentru aplicarea acestei decizii.

Consultările Guvernului cu reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor vor continua, atât în cadrul Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, cât şi la nivelul ministerelor.

Ultima creştere a valorii tichetelor a fost în luna iulie, anul trecut.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult