duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Vânătoare de… braconieri în Deltă

Vânătoare de… braconieri în Deltă

de Andreea Bălan
BRACONAJ
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Vânătoare de braconieri în Delta Dunării, în Complexul lagunar Razim Sinoie săptămâna trecută, atât ziua cât și noaptea. Cei șase inspectori care au participat la misiune au confiscat peste 1000 de metri de plase monofilament și 88 de kilograme de pește pe care ș-au predat unor cherhanale.

De asemenea, tot de la braconieri au luat 244 de pești pe care i-au eliberat înapoi în mediul natural. Inspectorii spun că în această perioadă controlează întreg teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării pentru a împiedica acțiunile de braconaj.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult