sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Vântul a făcut ravagii, pe litoral

Vântul a făcut ravagii, pe litoral

de Ileana Gheorghiu

Vântul a pus la pământ zeci de copaci pe litoral și a făcut pagube însemnate. Unii arbori au căzut peste mașinile parcate în fața blocurilor și le-au distrus capotele, portierele și geamurile.

În alte cartiere, rafalele de vânt au fost atât de puternice încât au smuls pur și simplu arborii din rădăcina și au fost aruncați peste cablurile de curent.

Și traficul naval a avut de suferit. Toate porturile românești de la Marea Neagră au fost închise, chiar dacă vântul a bătut dinspre uscat spre mare. Specialiștii spun că înălțimea navelor oferă o suprafață velică importantă vântului și exista riscul ca acestea să fie împinse într-o direcție necontrolată.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult