marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Vântul descoperă Cazinoul din Constanța

Vântul descoperă Cazinoul din Constanța

de Andreea Bălan

Vântul puternic de pe litoral a dezvelit turnurile Cazinoului din Constanța. Așa s-a putut observa că turnurile clădirii au fost renovate și și-au recăpătat strălucirea de altă dată.

Cazinoul a intrat în renovare în urmă cu doi ani, în luna ianuarie, după ce, mai bine de 30 de ani a fost lăsat în paragină. După reabilitare și inaugurare, clădirea va fi transformată în sală de evenimente, care va include o sală multifuncțională cu 200 de locuri și una de festivități care va putea primi aproximativ 150 de persoane. Lucrările de reabilitare au costuri ce se ridică la aproximativ 12 de milioane de euro, iar autoritățile intenționează să închirieze sălile timp de 250-300 de zile pe an. Constănțeni și turiști deopotrivă se vor putea bucura de bijuteria arhitecturală care va fi readusă la viață, cel mai devreme în primăvara anului viitor, spun specialiștii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult