duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Vânzări record de flori în prima zi de școală

Vânzări record de flori în prima zi de școală

de Andreea Bălan
flori

Începerea școlii, afacere bănoasă astăzi pentru florării. Luni, 13, nu a fost o zi cu ghinion pentru florărese, ba chiar dimpotrivă. Unele dintre ele abia au făcut față cererii mari de flori din partea părinților și a elevilor care au căutat cele mai frumoase buchete pentru profesori în prima zi de școală. Cele mai căutate flori au fost trandafirii, crinii și crizantemele.

Au fost vânzări record astăzi pentru florărese, când, clopoțelul a sunat pentru mai bine de trei milioane de elevi. Marfa s-a epuizat rapid, iar cei care au ajuns puțin după ora 11:00 abia dacă au mai găsit câteva crizanteme.

Cererea, spun florăresele, este mai mare decât anul trecut, când elevii nu au avut voie să aducă flori la școală. Acum, majoritatea elevilor merg fizic la ore, iar festivitățile de început de an au fost permise, așa că și prețul florilor a crescut. Părinții spun că au plătit cu până la 30 la sută mai mult ca de obicei pentru un buchet. Odată cu prețurile a crescut însă și oferta.

Noul an școlar a început, iar majoritatea elevilor s-au întors fizic în bănci. Nu se știe însă pentru cât timp. Este al doilea an la rând când școala începe în pandemie, iar cazurile de infectări înregistrate în prezent sunt duble față de aceeași perioadă a anului trecut.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult