flori

Începerea școlii, afacere bănoasă astăzi pentru florării. Luni, 13, nu a fost o zi cu ghinion pentru florărese, ba chiar dimpotrivă. Unele dintre ele abia au făcut față cererii mari de flori din partea părinților și a elevilor care au căutat cele mai frumoase buchete pentru profesori în prima zi de școală. Cele mai căutate flori au fost trandafirii, crinii și crizantemele.

Au fost vânzări record astăzi pentru florărese, când, clopoțelul a sunat pentru mai bine de trei milioane de elevi. Marfa s-a epuizat rapid, iar cei care au ajuns puțin după ora 11:00 abia dacă au mai găsit câteva crizanteme.

Cererea, spun florăresele, este mai mare decât anul trecut, când elevii nu au avut voie să aducă flori la școală. Acum, majoritatea elevilor merg fizic la ore, iar festivitățile de început de an au fost permise, așa că și prețul florilor a crescut. Părinții spun că au plătit cu până la 30 la sută mai mult ca de obicei pentru un buchet. Odată cu prețurile a crescut însă și oferta.

Noul an școlar a început, iar majoritatea elevilor s-au întors fizic în bănci. Nu se știe însă pentru cât timp. Este al doilea an la rând când școala începe în pandemie, iar cazurile de infectări înregistrate în prezent sunt duble față de aceeași perioadă a anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

3,2,1… Neversea

A început numărătoare inversă pentru cel mai mare festival care se desfășoară pe o plajă d…