duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Vara aceasta se poartă #SEAS

Vara aceasta se poartă #SEAS

de Redacția Dotto

A început SEAS, cel mai cool festival al verii. Acest eveniment deosebit adună, timp de nouă săptămâni, până la începutul toamnei, invitați din toate colțurile țării, atât pe scenă, cât și în public. Practic, toată țara vine la mare pentru a se bucura de atmosfera vibrantă și de spectacolele extraordinare oferite de SEAS. Până pe 8 septembrie, festivalul va transforma litoralul în epicentrul culturii și distracției, unde artiști renumiți și publicul entuziast vor crea amintiri de neuitat. Nu ratați șansa de a face parte din cel mai așteptat eveniment al sezonului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult