duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Vedete de milioane, la Beach, Please!

Vedete de milioane, la Beach, Please!

de Redacția Dotto

Astăzi începe Beach, Please!, festivalul de 12 milioane de euro, cel mai așteptat eveniment în rândul adolescenților. La Costinești, organizatorii se așteaptă să atragă  cel puțin 500 de mii de tineri. Evenimentul se desfășoară pe o suprafață impresionantă și va atrage cei mai bine plătiți artiști din lume.

Festivalul Beach, Please! a fost prezentat de organizatori drept cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, depășind toate celelalte festivaluri care s-au organizat in Romania. Evenimentul se desfășoară pe o suprafață impresionantă de 21 de hectare, fiind cea mai mare întindere a unui eveniment de acest fel. Vor fi 4 scene unde vor performa artisti diferiti, scena princiala avand cel mai mare spatiu alocat.

„Vor canta aici in spatele meu peste 200 de artisti pe parcursul a 5 zile de festival. Avem de asemenea un public foarte tanar : 42% dintre persoanele care vor participa la festivalul nostru au intre 18 si 21 de ani” 

Selly – co organizator

Printre vedetele principale se numără nonconformistul și controversatul Travis Scott, adus pentru o sumă de aproape  2,5 milioane de euro. Pe lângă concerte, participanții se vor bucura de o serie de atracții și zone instagramabile. Pentru a facilita accesul, organizatorii au asfaltat și iluminat un drum nou către locația festivalului. Zona de camping se întinde pe 21 de hectare iar parcarea construita special pentru festival se-ntinde pe 5o de hectare. Forțele de ordine vor fi la datorie.

„Peste 28o de jandarmi vor actiona zilnic in cadrul patrulelor pedestre, echipajelor auto fiind pregatiti sa intervina in situatii de incalcare a normelor legale”

Athanase Cocea – Gruparea Mobila de Jandarmi

„Aproximativ 260 de politisti din structurile operative al politiei, respectiv Ordine Publica, Investigatii Criminale, Economic, Actiuni Speciale, Politie Rutiera, Criminalistic, vor actiona zilnic”

Daniel Catana – adj IPJ Constanța

Si Garda de Coasta va patrula in larg si va actiona si de pe uscat cu caini special antrenati pentru depistarea substantelor interzise

„Peste 3oo de politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta se vor afla in serviciu pentru supravegherea si controlul frontierei de stat atat terestru cat si pe mare”

Andrei Ene – Garda de Coasta

„In total sunt peste 4oo de lucratori care impreuna cu cadrele de la UPU – SMURD vor asigura interventia si raspunsul”

Cristian Amarandei – cdt ISU Dobrogea

Abonamentele pentru cele cinci zile de festival costă de la 895 de lei până la 995 de lei. Biletele pentru o singură zi de distracție variază între 60 și 110 euro, în funcție de line-up-ul fiecărei zile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult