vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Velier în derivă salvat, în zona Vama Veche

Velier în derivă salvat, în zona Vama Veche

de Ileana Gheorghiu

Operațiune de salvare pe Marea Neagră. Un velier ce plutea în derivă în zona Vama Veche a fost adus în siguranță la mal.

Ambarcațiunea a fost remorcată la țărm de o navă a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare. Semnalul SOS de ajutor a fost primit de salvatori sâmbătă în jurul orei 17:40.

La numai două minute după interceptarea apelului, nava Theia ce aparține ARSVOM a plecat spre locul în care velierul plutea în derivă. La bordul ambarcațiunii salvatorii au găsit trei cetățeni români, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Velierul a fost remorcat fără probleme la mal.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult