joi, 13 iunie, 2024
Home Politică Vergil Chițac a votat „pentru continuitate și pentru proiectele de care are nevoie Constanța”

Vergil Chițac a votat „pentru continuitate și pentru proiectele de care are nevoie Constanța”

de Redacția Dotto

Vergil Chițac, primarul în funcție al municipiului Constanța și candidat pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal, s-a prezentat în această dimineață, în jurul orei 11.00, pentru a-și exprima opțiunea electorală.

El a votat la Școala Gimnazială nr. 7 din Constanța. La ieșirea din secția de votare a declarat:

”La alegerile pentru Primăria Constanța Constanța eu am votat pentru continuitate, pentru proiectele de care are nevoie Constanța, pentru că nu se pot face de pe o zi pe alta. Ele necesită timp și de cele mai multe ori ele acced un mandat de primar. Din momentul conceperii primelor studii și până se finalizează, se recepționează sau se pun în funcțiune, trec mai mult de patru ani. Acesta este motivul pentru care avem nevoie de continuitate, fie că vorbim de proiectele de renovare a bulevardelor sau de schimbare a întregii rețele de apă-canalizare-termie, de CET, de stadion, de proiecte care stau să înceapă, precum Spitalul de Cardiologie și Oncologie. Au fost trei ani de muncă asiduă și nu trebuie irosiți. De aceea mizez pe continuitate. Mai mult decât atât, mai presus de toate, nu avem voie să ne întoarcem de unde am plecat în 2020. Drumul Constanței este unul singur: investiții în infrastructura publică.

La alegerile locale pentru Consiliul Județean am votat pentru oameni care au experiență administrativă, care știu să valorifice potențialul județului Constanța, care e foarte mare, oameni care știu să facă echipă și care vor să aducă normalitate la CJ. La alegerile europarlamentare am votat pentru proeuropeni, cei care indiferent de opțiunea lor doctrinară, că au fost de stânga sau de dreapta, au contribuit la intrarea noastră în UE”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult