Vergil Chițac: Neversea, mari șase să fie organizat

Veste extraodinară pentru fanii Neversea. Festivalul are mari șanse să fie organizat, anul acesta. Informația vine chiar de la primarul Constanței, Vergil Chițac, prezent aseară la #Dotto TV, în emiunea Echidistant, cu Roxana Cioacă.

Edilul orașului a subliniat că accesul la festival va fi făcut fie pe bază de teste antigen, fie cu dovada efectuării vaccinului anti-COVID-19.

Neversea, cel mai mare festival de muzică, ce are loc pe o plajă din România, cu încasări de până la 9 milioane de euro, programat la începutul lunii iulie, are mari șanse să fie organizat. Vestea vine chiar de la primarul Constanței, Vergil Chițac, prezent aseară la #Dotto TV, în emisiunea Echidistant, cu Roxana Cioacă. Accesul la festival ar urma să fie permis doar cu respectarea măsurilor stricte pentru evitarea răspândirii COVID-19.

Cât despre închiderea beach barurilor la ora 20:00, primarul spune că nu există loc de negociere, iar legea va fi respectată.

Primarul Constanței mai spune că turismul în Mamaia s-a manelizat și că primul pas pentru a o readuce în rândul stațiunilor civilizate este interzicerea magazinelor alimentare de la colțul hotelurilor.

Noul regulament al stațiunii Mamaia ar trebui să fie gata la finalul acestei luni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

“Ultimul duel” la Centrul “Jean Constantin”

Și tot Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” vă invită în această seară la film. În…