marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Vergil Chițac, raport la 1 an de mandat

Vergil Chițac, raport la 1 an de mandat

de Redacția Dotto
CHITAC MASURI

Primarul Constanței,Vergil Chițac, și-a făcut public astăzi raportul de activitate după primul an de mandat. În 72 de pagini și 10 capitole, acesta a scris care sunt realizările sale, dar și proiectele pe care le are pentru Constanța. Edilul caracterizează cele 12 luni pe care le-a petrecut la conducerea orașului drept, “grele, dense și aprige” și spune că și-a concentrat activitatea în două direcții principale: muncă de organizare la interior și muncă de concepție și maturizare a marilor proiecte de care municipiul are urgentă nevoie.

„Dragi constănțeni,

A trecut 1 an de când suntem împreună. A fost un an dens și aprig din multe puncte de vedere, în care ne-am concentrat activitatea în două direcții principale: muncă de organizare la interior și muncă de concepție și maturizare a marilor proiecte de care municipiul are urgentă nevoie.

Am făcut pași concreți în toate domeniile de activitate și am pregătit terenul pentru marile proiecte de infrastructură pe care Constanța le va implementa începând cu anul 2022. Nu am lăsat nimic la voia întâmplării și am curățat modul în care se face treabă în Primărie. În acest fel, am scăpat de practicile păguboase din trecut.

În acest moment, vă asigur că orașul nostru se îndreaptă în direcția potrivită. Spun acest lucru cu toată responsabilitatea. Am identificat corect problemele cu care ne confruntăm și, după cum veți observa în paginile de mai jos, am acționat în consecință. Iar prin publicarea acestui raport de activitate anual, obicei pe care cei dinaintea mea nu l-au avut, trag speranța că veți observa o schimbare în bine a modului în care administrația publică din Constanța înțelege să îi respecte pe cetățeni.

Dragi prieteni, primul an de mandat a fost unul greu, nu ascund acest lucru. În același timp însă, mi-a oferit garanția că dacă rămânem uniți și facem lucrurile așa cum am promis și așa cum trebuie, Constanța va redeveni un oraș cu adevărat puternic, din toate punctele de vedere. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, dar, după cum veți observa, se mișcă în direcția pe care ne-o dorim cu toții.

Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și vă rog să aveți încredere și răbdare și de acum înainte.”

Raportul integral semnat de primarul Vergil Chițac îl puteți gasi aici.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult