vineri, 24 mai, 2024
Home DOTTO News Vești bune pentru gurmanzi

Vești bune pentru gurmanzi

de Andreea Bălan

Începe sărbătoarea gurmanzilor în Parcul Teatrului „Oleg Danovski” din Constanța. De astăzi și până duminică, aici se vor aduna cele mai bune food truck-uri, la cel mai cunoscut festival culinar din țară.

Organizatorii au pregătit un line-up culinar de excepție, dar și zone de relaxare, spații dedicate activităților pentru copii și muzică de cea mai bună calitate. Micuții vizitatori pot participa la ateliere gratuite de pictură, zilnic, între orele 17:00 – 20:00. Pentru siguranța participanților la eveniment, până pe 18 iulie, ora 06:00, traficul rutier pe aleea de acces către Teatrul „Oleg Danovski” va fi interzis.  

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult