joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Victorie în deplasare pentru CSM Constanța

Victorie în deplasare pentru CSM Constanța

de Redacția Dotto

Formația de rugby CSM Constanța a obținut o victorie cu punct bonus în deplasare, învingând RC Gura Humorului cu scorul de 36-19 în etapa a 9-a din Divizia Națională de Seniori.

CSM Constanța, antrenată de Alexandru Lupu, a demonstrat superioritate pe terenul echipei RC Gura Humorului, câștigând fără emoții și dominând la toate capitolele. Scorul final a fost de 36-19, cu un raport al încercărilor favorabil constănțenilor de 5-2.

Marian Muntianu a fost desemnat jucătorul meciului, reușind să adune 11 puncte (1 eseu și 3 transformări). Aceasta a fost a șasea victorie consecutivă pentru CSM Constanța în acest sezon.

Echipa constănțeană va juca joi, 13 iunie, la Mangalia, partida restantă cu Sportul Studențesc București, aceasta fiind ultima întâlnire înaintea pauzei de vară. Campionatul va fi reluat în luna septembrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult