marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Victorie memorabilă pentru CSM Constanța

Victorie memorabilă pentru CSM Constanța

de Andreea Bălan

Handbaliștii de la CSM Constanța au obținut o victorie remarcabilă în fața celor de la CSU din Suceava.

În etapa a 7-a din Liga Zimbrilor, CSM Constanța s-a impus la o diferență de 12 goluri, cu scorul 37-25. Formația antrenată de George Buricea este pe locul al doilea în clasament cu 18 puncte, obținând șase victorii și un eșec în cele șapte partide disputate, la egalitate de puncte, dar cu golaveraj superior, față de ocupanta locului trei Minaur Baia Mare. Pe locul întâi, cu același număr de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat se află Dinamo București. În etapa viitoare, delfinii vor evolua tot acasă cu CSM Bacău.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult