joi, 18 aprilie, 2024
Home Sport Victorie pentru CSM Constanța în Campionatul Național de rugby U20

Victorie pentru CSM Constanța în Campionatul Național de rugby U20

de Redacția Dotto

Într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din Campionatul Național de rugby U20, miercuri, pe terenul „Marina” din Mangalia, echipa CSM Constanța a învins pe LPS Suceava cu 15-12. Formația constănțeană antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir a dominat meciul la toate capitolele, raportul încercărilor fiind favorabil învingătorilor cu 3-0, oaspeții punctând doar prin lovituri de pedeapsă. Punctele campioanei en-titre au fost reușite de Cornel Stoica, Tiberiu Păduraru și Iulian Manole fiecare cu câte o încercare.

Cu această victorie, CSM Constanța a urcat pe locul al doilea cu 20 de puncte și esaveraj +75, urmată de echipa suceveană, ajunsă pe poziția a treia cu 20 de puncte, dar esaveraj +52. Este foarte important, ca formația noastră să termine pe unul din primele două locuri pentru a putea juca semifinala pe teren propriu. Tot în această săptămână, CSM Constanța U20 va evolua în deplasare, duminică, 31 martie, de la ora 11, cu Politehnica Iași.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult