joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news VIDEO: Accident rutier între Năvodari și Corbu: șoferul autoturismului a decedat după ce s-a ciocnit cu o cisternă

VIDEO: Accident rutier între Năvodari și Corbu: șoferul autoturismului a decedat după ce s-a ciocnit cu o cisternă

de Redacția Dotto

Un accident rutier a avut loc în această dimineață între Năvodari și Corbu. Evenimentul rutier s-a produs intre o cisternă și un autoturism.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de intervenție, precum Smurd B, SAJ B2 și Smurd C.

Din nefericire, echipajele de salvare ajunse la fața locului, în ciuda tuturor eforturilor depuse, au fost nevoie să declare decesul șoferului din autoturism. 

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, efectuează cercetări la fața locului pentru a vedea cum s-a produs accidentul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult