vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news VIDEO: Alertă! Un copil de 9 ani a căzut în fântână, în localitatea Mireasa

VIDEO: Alertă! Un copil de 9 ani a căzut în fântână, în localitatea Mireasa

de Redacția Dotto

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 20 mai, în localitatea Mireasa. Din primele informații, un copil în vârstă de 9 ani a căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 19 m.

La fața locului au intervenit  2 mașini de descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD. Intervenția este în dinamică, se lucrează pentru extragere. În fântâna cu diametrul de aproximativ 1,5 m, au intrat și 2 adulți.

Se lucrează pentru extragerea celor 3 persoane (2 adulți și 1 minor). Toți trei sunt conștienți, fântâna nu are apă.

UPDATE: 

Copilul a fost extras, este conștient și cooperant. Copilul este conștient, cu traumatism abdominal și a fost preluat de elicopter pentru transport la Spitalul Județean.

UPDATE:

 Unul dintre adulți s-a autoevacuat, iar al doilea este extras de pompieri

UPDATE:

 A fost extras și bărbatul care rămăsese în fântână.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult