duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Atenție la cumpărăturile pentru Sărbători! Inspectorii OPC au închis mai multe standuri la Târgul de Crăciun de la Pavilionul Expozițional

VIDEO. Atenție la cumpărăturile pentru Sărbători! Inspectorii OPC au închis mai multe standuri la Târgul de Crăciun de la Pavilionul Expozițional

de Redacția Dotto

Atenție de unde faceți cumpărăturile pentru masa de Crăciun și de Revelion! Inspectorii OPC au retras astăzi de la comercializare zeci de kilograme de produse din carne și au oprit activitatea mai multor comercianți la Târgul de Crăciun de la Pavilionul Expozițional.

Comercianții promiteau clienților produse tradiționale preparate și păstrate în cele mai bune condiții. Socoteala de afișele de promovare nu s-a potrivit însă deloc cu realitatea. Multe dintre produse erau pur si simplu aruncate în frigidere murdare și ruginite.

Comisarii OPC Constanța au luat la bani mărunți fiecare taraba care vinde produse traditionale la Târgul de Crăciun de la Pavilionul Expozițional. Într-o înregistrare video se aud discuțiile dintre comisari și comercianți.

„- De astăzi, mergem și le schimbăm.

-Da, doamnă, mergeți și aduceți alta, că în aceste condiții nu aveți cum să le țineți.”

Inspectorii OPC au vizat patru mari producători particulari, specializați în carne, preparate din carne și produse lactate. Rezultatele verificărilor au arătat că aceștia nu aveau documente de proveniență pentru toate produsele expuse la comercializare, fapt sancționat cu patru avertismente. În plus, au fost retrase de la vânzare produse alimentare în valoare totală de 652 lei, iar activitatea a fost oprită temporar până la remedierea deficiențelor.

Consumatorii sunt îndemnați să fie atenți la proveniența produselor pe care le cumpără și la condițiile de depozitare a acestora pentru a se bucura de Sărbători în siguranță.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult