VIDEO. Constanța sub imperiul a zeci de mii de cai putere, la „4V Rally Raid Constanța – România“

Zeci de mii de cai putere vor face zgomot la Constanța în mijlocul lunii noiembrie! Orașul de la malul mării va găzdui „4V Rally Raid Constanța – România“, un eveniment internațional sportiv auto-moto care marchează încheierea sezonului competițional de rally raid în țara noastră.

Mașini de teren, motociclete, SSV-uri, ATV-uri, piloți experimentați și multă adrenalină sunt doar câteva dintre elementele care vor face din această competiție una cu totul deosebită. Potrivit organizatorilor, participanții înscriși vor concura în categoriile auto, moto, SSV și quad. Aceștia pot fi atât amatori, cât și profesioniști de rally raid atât din România, cât și din străinătate.

VIDEO. Constanța sub imperiul a zeci de mii de cai putere, la „4V Rally Raid Constanța – România“
Dinaric 2023

În cadrul competiției, concurenții vor parcurge, cu viteză, peste 500 de kilometri din județul Constanța, traversând terenuri accidentate, inclusiv porțiuni cu nisip, treceri de vaduri, păduri, drumuri agricole și forestiere, o provocare atât pentru mașini, cât și pentru piloți.

Constănțenii și turiștii prezenți pe litoralul românesc pentru eveniment vor putea vizita pe întreaga durată a evenimentului parcul auto amenajat în parcarea hotelului Oxford, la intrarea în stațiunea Mamaia.

Proiectul „4V Rally Raid Constanța – România“ este realizat de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…