miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Constănțean arestat pentru trafic de droguri

VIDEO. Constănțean arestat pentru trafic de droguri

de Redacția Dotto

Un constănțean suspectat pentru trafic de droguri a fost arestat 3o de zile de către un judecător al Tribunalului Constanța.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate spun că, pe parcursul anului 2023, bărbatul a înființat și întreținut o cultură de canabis indoor, în scopul comercializării.

Ieri, agenții anti-drog au făcut două percheziții la locuința bărbatului unde au descoperit patru plante de canabis de 16,7 kilograme, dispozitive și produse necesare întreținerii plantelor (sistem de iluminare special și îngrășăminte) și plante de canabis uscate, care cântăreau 1 kilogram și jumătate.

Traficantul a fost reținut 24 de ore pentru audieri și cercetări și apoi a fost prezentat Instanței pentru arestul preventiv.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult