VIDEO: Declarații Victor Marina, cmdt. navei GSP Falcon, care a salvat zece marinari naufragiați în Marea Neagră
Home Breaking news VIDEO: Declarații Victor Marina, cmdt. navei GSP Falcon, care a salvat zece marinari naufragiați în Marea Neagră
Breaking news - Actualitate - vineri 12 martie 2021

VIDEO: Declarații Victor Marina, cmdt. navei GSP Falcon, care a salvat zece marinari naufragiați în Marea Neagră

Victor Marina: „Am recepționat mesajul de ajutor. Ultimul mesaj pe care l-am primit a fost „ne scufundăm”, după care liniște totală. Nu a răspuns nimeni la chemările noastre. Am decis împreună cu colegii mei de pe comandă și să ne deplasăm către locul naufragiului. Am informat conducerea companiei și autoritățile de la care am primit undă verde și încurajări, cum era firesc. Am plecat cât am putut de repede la o distanță de aproximativ 18 mile nautice.

La 6:50 am văzut prima plută. Am fost bucuroși că am văzut pluta pentru că nu a folosit nimeni mijloace vizuale sau auditive de semnalizare. În plută se afla o singură persoană. Ridicarea acestuia la bord s-a făcut cu un mijloc specific transferului de personal offshore. Persoana era șocată de cele întâmplate.

Mulțumim lui Dumnezeu că am reușit să ajungem suficient de repede încât să îi salvăm pe cei zece. Ne pare nespus să rău că nu am avut cum să îi salvăm pe toți.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Gafă a primarului Vergil Chițac

Într-o postare pe pagina oficială de socializare, primarul Constanței, Vergil Chițac, ne a…