duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Înșelăciune cu mașini second hand. Prejudiciul se ridică la 600.000 de lei

VIDEO. Înșelăciune cu mașini second hand. Prejudiciul se ridică la 600.000 de lei

de Redacția Dotto

Percheziții la Constanța și București într-un dosar de înșelăciune cu mașini aduse din străinătate. Trei suspecți sunt audiați de polițiștii de la Investigații Criminale Constanța pentru un prejudiciu de 600.000 de lei adus persoanelor înșelate.

Polițiștii constănțeni, însoțiți de mascații de la Acțiuni speciale, au făcut, luni dimineață, șase percheziții domiciliare la locuințele a trei persoane și două firme din Constanța și București. Cei vizați erau un importator de autoturisme second hand, din Constanța, complicele acestuia din București, și un bărbat fără adăpost, din satul Lanurile, pe care cei doi l-au folosit ca administrator de firmă.

Din cercetăril a reieșit că, în cursul anului 2023, suspecții ar fi înșelat trei persoane, de la care au primit și banii în vederea achiziționării unor autoturisme din străinătate. Păgubiții, care le-au dat in total 600.000 de lei, nu au primit nicio mașină.

La percheziții au fost ridicate documente, carduri bancare, valută și au fost indisponibilizate două autoturisme. Importatorul de mașini își prezintă firma, pe propriul site, ca „un jucător important și foarte serios al pieței din sud-estul României in materie de automobile second-hand”. Cele trei persoane, pe numele cărora existau mandate de aducere, au fost transportate, pentru audieri, la IPJ Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult