vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate VIDEO: Isteria creată de regulamentul parcărilor din Constanța

VIDEO: Isteria creată de regulamentul parcărilor din Constanța

de Redacția Dotto
Isteria creată de regulamentul parcărilor din Constanța
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Controverse și scandal în jurul noului regulament al parcărilor din Constanța. Proiectul îi nemulțumește nu doar pe locuitorii municipiului, ci și pe o parte dintre consilerii locali, care au anunțat deja că nu vor susține propunerea ce urmează să fie dezbătută și votată mâine la Ședința de Consiliu Local.   

Noul regulament al parcărilor elaborat de șeful    Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, Horia Constantinescu, stârnește mari nemulțumiri în rândul locuitorilor orașului, dar și al consilierilor locali. Proiectul împarte practic orașul în trei zone.

În zona 1 se va putea parca maximul 3 ore și numai dacă plătim prin SMS sau la parcometre o taxă de 7 lei în primele 2 ore și 15 lei pentru cea de-a treia. În zona 2 se va parca dacă plătim o vinietă, care va costa, cel mai probabil, 360 de lei pe an, 250 de lei pe lună, 25 de lei pe zi sau 4 lei, plus TVA pe oră. Zona 3 va fi rezervată parcărilor rezidențiale.

Ideea că vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru plata parcărilor îi nemulțumește pe constănțeni.

Regulamentul parcărilor a ajuns deja și la Comisiile de Specialitate ale Consiliului Local. Atât consilierii PNL, cât și cei ai PSD au votat împotrivă.

Consilierul PSD, Costin Răsăuțeanu susține că forma regulamentului este incompletă, deci nulă.

De cealaltă parte, USR-iștii s-au abținut de la vot în Comisiile de specialitate ale Consiliului Local.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult