duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Mamaia și Constanța, apreciate la Târgul Internațional de Turism de la Varșovia

VIDEO. Mamaia și Constanța, apreciate la Târgul Internațional de Turism de la Varșovia

de Redacția Dotto

Litoralul românesc atrage toate privirile la Târgul Internaţional de Turism de la Varşovia.

Constanța și Mamaia au ieșit în evidență atât în fața vizitatorilor, cât și în fața oficialităților care au vizitat standul României, la Târgul Internațional de Turism, care are loc în Polonia. Vizitatorii Târgului de Turism de la Varşovia (Tour and Travel – TT Warsaw) au îndrăgit încă din prima zi a evenimentului muzica tradițională românească, prin prezența ansamblului Doina Chioarului din Maramureș, care a acompaniat standul țării noastre pe toată durata zilei, transmit reprezentanții OMD Mamaia – Constanța.

George Măndilă, președintele OMD Mamaia – Constanța

Delegația OMD Mamaia Constanța a avut o serie de întâlniri cu tour-operatori străini interesați să includă destinația Mamaia Constanța în cataloagele lor de prezentare turistică, iar reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu s-au întâlnit cu una dintre cele mai importante linii aeriene low cost, Lot Airlines. Susținere pentru Constanța și Mamaia au arătat și ambasadorul României în Republica Polonă, Cosmin Onisii, dar și Terente CIUI, secretar de stat în Ministerului Economiei. Ambii s-au oprit la standul Mamaia – Constanța pentru a discuta cu reprezentanții OMD.

Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

„Ambasadorul României în Republica Polonă – Cosmin Onisii, alături de Terente CIUI, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și de Ștefan Porojan, Ministru consilier în cadrul Biroului de Promovare Comercial – Economică al Ambasadei României în Republica Polonă ne-au arătat suport în vânzarea destinației noastre către tour-operatorii prezenți la târgul de turism din Varșovia”, a mai transmis OMD Mamaia – Constanța.

La Târgul de Turism de la Varșovia participă peste 500 de expozanți din întreaga lume. Evenimentul este o oportunitate deosebită de a readuce în atenția turiștilor străini frumusețile naturale și culturale ale României. Înființată în primăvara acestui an, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă de promovare a acestor destinații turistice în rândul turiștilor de pretutindeni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult