vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news VIDEO: Marinarii salvați de pe nava care s-a scufundat au ajuns în Portul Constanța. Unul a fost transportat la spital

VIDEO: Marinarii salvați de pe nava care s-a scufundat au ajuns în Portul Constanța. Unul a fost transportat la spital

de Redacția Dotto

Marinarii salvați după scufundarea navei sub pavilion Tanzania pe Marea Neagră în apropierea localității Sfântul Gheorghe au fost aduși în Portul Constanța. Opt marinari au fost salvați, dintre care unul a ajuns la Spitalul Județean din Constanța. Trei marinari încă sunt dați dispăruți.

Marinarii au fost aduși cu SAR ARTEMIS, ambarcațiunea ARSVOM în Dana Militară a Portului Constanța.

Conform ISU Dobrogea, la misiunea din portul Constanța au fost alocate doua autospeciale pentru transport victime multiple și un SMURD (8 subofițeri și 2 ofițeri).

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult