joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news VIDEO: O ploaie torențială, cu grindină și vânt puternic s-a abătut peste județul Constanța

VIDEO: O ploaie torențială, cu grindină și vânt puternic s-a abătut peste județul Constanța

de Redacția Dotto

A fost furtuna și pe litoral, unde vântul a bătut cu putere, iar ploaia torențială a inundat plajele și stațiunile de la mare.

In Eforie Nord grindina de mărimea unei nuci a acoperit plaja în totalitate. În numai 15 minute tot nisipul a devenit alb, iar bucățile de gheață s-au adunat pe umbrele, șezlonguri și mobilierul de plajă. A plouat cu 40 de litri pe mp cu tunete si fulgere.

Județele Constanța și Tulcea s-au aflat sub cod portocaliu de ploi și vijelii, cu averse torențiale ce au depășit peste 35-40 l/mp, cu frecvente descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult