vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news VIDEO: Pompierii tulceni au intervenit să stingă un incendiu izbucnit la remorca unui tir

VIDEO: Pompierii tulceni au intervenit să stingă un incendiu izbucnit la remorca unui tir

de Redacția Dotto

Pompierii tulceni au fost solicitați, în această dimineață, în jurul orei 06:00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la remorca unui TIR, pe drumul național DN22, în apropiere de localitatea Niculițel, județul Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat, de urgență, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 3 autospeciale de stingere cu apa si spumă și 1 echipaj SMURD, împreună cu SVSU Niculițel.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la remorca TIR-ului, ce transporta folii de solar.

Pompierii militari au procedat la localizarea incendiului, iar după aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult