miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Reținut pentru furt de produse petroliere

VIDEO. Reținut pentru furt de produse petroliere

de Redacția Dotto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J. Ialomița, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

Perchezițiile au avut loc, pe 14 noiembrie, în județele Ialomița și Brăila (localitățile Roșiori, Ștefănești, Ianca, Filipești și Vișani).

Polițiștii au ridicat 7.000 de litri de produs petrolier și alte bunuri susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracțională.

Din cercetări a reieșit faptul că, 4 persoane bănuite, prin diferite moduri de operare, ar fi sustras produse petroliere dintr-o stație de extracție a gazelor naturale, pe care ulterior le-ar fi păstrat pentru consum propriu sau le-ar fi comercializat către terțe persoane.

În cursul zilei de ieri, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, din județele Ialomița și Brăila au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Astăzi, 15 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale urmează să îi prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

La activitate au participat alături de polițiști și efective ale inspectoratelor județene de jandarmi Ialomița și Brăila.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de suportul tehnic al ROMGAZ S.A..

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult