duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Scandal la Garda de Coastă. Un polițist de frontieră beat lovește cu mașina un pieton

VIDEO. Scandal la Garda de Coastă. Un polițist de frontieră beat lovește cu mașina un pieton

de Redacția Dotto

Un polițist de frontieră din Constanța este cercetat penal pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate și vătămare corporală din culpă după ce a lovit un pieton.

Conducerea Gărzii de Coastă a dispus anchetarea disciplinară a polițistului, urmând să ia măsuri corespunzătoare faptelor sale.  Potrivit martorilor, un bărbat în uniforma poliției de frontieră a vrut să își încarce butelia într-o stație GPL din Techirghiol. Vecinii, care din cauza tragediei de la Crevedia se află în conflict cu patronul stației, s-au revoltat:

„Strânge butelia ca să nu ia foc! Trimiteți poliția Techirghiol! De ce sări la bătaie? Dar n-am sărit eu la bătaie. Dar ce faci? Ești și beat, nu? E și băut. Hai, pornește mașina, hai! Trimiteți poliția de la Techirghiol! Hai că vine poliția! La ieșire din Techirghiol”.

Polițistul de frontieră a reușit să fugă cu mașina, a acroșat un pieton și și-a continuat deplasarea. Trebuia să ajungă la serviciu, pentru că intra în tură de noapte. Polițiștii de la Rutieră l-au găsit la sediul Gărzii de Coastă.

Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța: „Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul find 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

Polițistul a fost dus și la spital, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Conducerea Gărzii de Coastă a început o anchetă disciplinară, precizând însă că, în momentul săvârșirii faptelor, polițistul de frontieră nu se afla în timpul serviciului.

Andrei Ene, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă: „Instituția noastră, încă de ieri dimineață a dispus cercetarea disciplinară a polițistului. Dezaprobam total un astfel de comportament”.

Incidentul cu polițistul de frontieră s-a întâmplat duminică seară, însă a fost confirmat de Poliție după 24 de ore și doar după ce presă locală a aflat și a pus întrebări.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult