duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO:Tânăr de 18 ani reținut după ce a jefuit un bărbat, în Constanța

VIDEO:Tânăr de 18 ani reținut după ce a jefuit un bărbat, în Constanța

de Redacția Dotto
Navodari: localnic răpit și agresat în plină zi

La data de 6 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 18 ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 23.00, împreună cu doi minori, de 13 ani, respectiv 14 ani, ar fi deposedat prin violență un bărbat de rucsacul în care s-ar fi aflat 100 de euro, 80 de lei și bateria externă a unui telefon mobil.

Fapta ar fi fost săvârșită pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 7 iulie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult