marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Țigări de contrabandă, confiscate la Vama Veche

VIDEO. Țigări de contrabandă, confiscate la Vama Veche

de Redacția Dotto

700 de pachete cu țigarete confiscate de poliţişti în punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche.

Țigările proveneau din Turcia și fuseseră ascunse în diferite compartimente ale unui autoturism. Polițiștii le-au găsit când au oprit mașina la graniță pentru control.

“În data de 07.06.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autoturism condus cetățean român în vârstă de 32 de ani. Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în diferite compartimente ale autoturismului,  700 de pachete de țigări, diferite mărci, proveniență Turcia”, a transmis Garda de Coastă Constanța printr-un comunicat de presă.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar tânărul în mașina căruia au fost găsite a fost amendat cu 20.000 lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult