VIDEO. Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață

Au apărut ultimile imagini cu Laura Roșca, alias DJ Lala, în viață. Acestea au fost surprinse de camerele de supraveghere din Mamaia Nord cu două ore înainte ca trupul ei să fie  găsit fără viață pe plajă. Polițiștii le-au analizat și au refăcut traseul fetei, pas cu pas, înainte ca aceasta să moară.

Imaginile ridicate de anchetatori o arată pe Laura Roșca la ora 8.40 venind dinspre blocul în care  se cazase în după amiaza zilei de marți. Laura Roșca este îmbrăcată cu o jachetă albă, colanți negri și pantofi sport. Zece minute mai târziu ajunge la marginea apei, se dezbracă de haine și intră în valuri. După 15 minute , o turistă care se plimbă pe nisip, îi găsește trupul fără viață adus de valuri la mal. Polițiștii ajutați de salvamari au căutat toată ziua de joi lucrurile Laurei pe plaja din Mamaia Nord, fără succes. O cameră de supraveghere video montată pe un hotel din zonă, le-a arătat anchetatorilor cum un localnic îi ia lucrurile fetei, pentru că plaja era pustie. Constănțeanul i-a luat căștile, telefonul și pantofii sport. A lăsat pe nisip colanții și bluza de damă.

 „Bărbatul le-a găsit abandonate pe plajă și le-a însușit, până la sosirea echipei de polițiști la față locului” spune șefa poliției din Constanța, Mădălina – Sorina Vlangăr.

Lucrurile au fost predate sâmbătă poliției, însă colanții și jacheta nu au mai fost găsite niciodată. DJ Lalla a fost găsită la aproape un kilometru distanță de locul în care erau obiectele ei personale. Cauza morții a fost înecul, spun medicii legiști. Bărbatul la care ar fi înoptat Laura, a fost audiat, vreme de câteva ore.

 „Au fost prelevate probe toxicologice și histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor iar din toate datele pe care le avem la acest moment luăm în calcul fie un act suicidal fie un accident. Când spun accident, spun auto provocat fără intervenția altei persoane” a precizat Mădălina-Sorina Vlangăr.

Mădălina-Sorina Vlangăr a adăugat că nu se pune problema vreunei sancţiuni disciplinare în cazul poliţiştilor care s-au ocupat de acest caz. Laura a fost înmormântată, duminică, la Turda, orașul ei natal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…