miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Vila Elena se dărâmă sub ochii constănțenilor

Vila Elena se dărâmă sub ochii constănțenilor

de Redacția Dotto
Vila Elena se dărâmă sub ochii constănțenilor

Vila Elena se dărâmă sub ochii constănțenilor! Pe Bulevardul Fedinand, una dintre cele mai importante artere din municipiul Constanța, găsim, la numărul 75, o clădire istorică: Vila Elena, care se degradează pe zi ce trece. Imobilul, monument istoric, stă să cadă, fiind împrejmuit de câtiva ani, în speranța că va fi reabilitat.

Vila se află în proprietatea Ordinului Arhitecților din România-filiala Dobrogea, dar și a Ordinului Arhitecților din România-central, fiind acționari în mod egal. Mulți se întreabă dacă această clădire, sau ce a mai rămas din aceasta, va fi reabilitată. Încă din 2013 OAR-filiala Dobrogea promitea că o va reabilita și moderniza.

Timpul a trecut, iar lucrările întârzie să înceapă, proprietarii motivând că nu au fonduri. „Deocamdată igienizăm zona, o împrejmuire, punerea în siguranță, ca nu cumva să cadă vreo cărămidă, acoperișul, adică elementele care reprezintă un real pericol”, au tot spus, de-a lungul timpului, proprietarii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult