Viol

Clipe de coșmar, noaptea trecută, pentru o familie din Corbu. Un bărbat cu cagulă pe față a intrat într-o casă unde a violat o tânără și l-a înjunghiat pe tatăl acesteia. Mama fetei a fost legată de calorifer, iar ceilalți doi copii ai familiei au asistat neputincioși la întreaga scenă. Polițiștii îl caută acum pe agresor, iar vecinii sunt înmărmuriți de cele întâmplate.

În jurul orei 04:00 dimineața, o tânără de 15 ani a sunat la 112 și a cerut îngrozită ajutor. A povestit salvatorilor că un bărbat cu cagulă și mănuși a pătruns în casa în care locuia împreună cu părinții și frații ei, a violat-o pe sora ei, iar pe tatăl ei l-a înjunghiat mortal.

Fratele bărbatului ucis, care avea 41 de ani, spune că victima a încercat să își apere fiica asupra căreia se năpustise agresorul, iar acesta din urmă l-a înjunghiat mortal. Bărbatul a fost găsit tăiat la gât și cu o mână amputată. Fata violată a fost transportată la spital, iar frații ei au scăpat cu bine, însă sunt în stare de șoc.

Vecinii sunt în stare de șoc și nu înțeleg cine ar fi putut face una ca asta. Oamenii povestesc că victimele erau persoane cumsecade, care munceau și nu au avut niciodată vreo altercație cu cineva.

Polițiștii și procurorii sunt în alertă maximă și îl caută pe agresor încă din zorii zilei. Pentru găsirea acestuia au apelat inclusiv la un câine de urmă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Control pe plajele lărgite

Amplă acțiune de verificare a plajelor lărgite, în stațiunea Mamaia. Reprezentații Apelor …