duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Viscolul a închis muzeele

Viscolul a închis muzeele

de Redacția Dotto

Din cauza condițiilor meteorologice extreme și muzeele au fost închise, în județul Constanța.

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, precum muzeele de sit din teritoriu, inclusiv cele de la Adamclisi, Histria, Capidava și Hârșova, nu au primit ieri vizitatori. Această măsură a fost luată în urma căderilor de țiglă de pe acoperișurile acestor instituții culturale și a întreruperilor de curent care au avut loc în timpul nopții de 25 spre 26 noiembrie. Specialiștii au decis să închidă aceste muzee pentru a nu pune în pericol vizitatorii. Autoritățile îndeamnă de asemenea cetățenii să evite zonele afectate și să respecte semnalele de avertisment.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult