duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Viscolul se întoarce la malul mării. Cod portocaliu de vreme rea, în acest weekend

Viscolul se întoarce la malul mării. Cod portocaliu de vreme rea, în acest weekend

de Redacția Dotto

Viscolul se întoarce la Constanța. Din această seară, de la ora 18:00 și până duminică la ora 18:00 meteorologii anunță vânt puternic și precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

De sâmbătă noapte, începând cu ora 02:00 și până duminică, 26 noiembrie, ora 16:00, județul Constanța se va afla sub COD PORTOCALIU de ninsori și viscol. Vântul va avea intensificări susținute cu rafale de până la 85 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Mia Stamate, meteorolog CRMD

Direcția Județeană de Drumuri Constanța a mobilizat resurse semnificative pentru a face față vremii extreme. Peste 89 de utilaje și 236 de oameni sunt pregătiți să intervină în zonele afectate de ninsoare și viscol cu misiunea de a asigura un trafic cât mai sigur. Pentru a preveni formarea gheții, echipele societății de drumuri sunt pregătite cu 6.000 de tone de sare și 9.000 de tone de nisip.

ing. Răzvan Zagon, directorul Societății de Drumuri Județene Constanța

Nu doar Constanța se va afla sub cod portocaliu de viscol weekend-ul acesta. Afectate de vânt și precipitații vor fi și județele din jur, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea. În aceste zone sunt așteptate rafale de vânt de 75…85 km/h, ploi și ninsori.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult