Visează să devină campioni

La 8 ani se întrec la alergare și înot și visează să devină campioni olimpici! Cristi, Fabian, Ștefan și Alexandra sunt patru dintre câștigătorii primului concurs de Aquatlon din acest sezon.

Cristi, Fabian, Ștefan și Alexandra fac înot de performanță, iar de curând și-au descoperit și o nouă pasiune, alergarea. Ștefan are 8 ani, iar de 3 ani face înot. 
„Sport de performanță fac mai serios de 5 luni, iar visul meu este să ajung la Jocurile Olimpice și dacă pot să le și câștig” – Ștefan Ioniță, sportiv de Aquatlon.
Fabian a împlinit de curând 7 ani, este pregătit de tatăl său, iar la primul concurs de Aquatlon la care a fost prezent a câștigat locul 1 la înot și a terminat pe locul 2 la alergare.
 „La înot a fost foarte bine, m-am pregătit mult pentru această cursă. La alergare am pornit energic, dar pe la jumătatea cursei mi s-a mai dus din energie” – Fabian Doicescu, sportiv de Aquatlon. 
Pe ultimii metri, în proba de alergare, Mihai a reușit să îi sufle locul 1 lui Fabian.
„Cursa a fost foarte strânsă. Bravo și băiețelului care aproape mă întrecea, dacă eu nu alergam mai repede” – Mihai Mogoș, sportiv de Aquatlon.
 În timpul cursei de alergare, micuțul în vârstă de 8 ani a avut și o strategie.
„M-a învățat colegul meu, Ștefan, să stau în spatele adversarului și când văd că el obosește, să trag tare și să-l întrec” – Mihai Mogoș, sportiv de Aquatlon. 
Alexandra, o fetiță de 7 ani, a terminat prima la categoria ei de vârstă.
 „Eu fac înot de 2 ani și m-am apucat și de Aquatlon. Îmi place la ambele, doar că la Aquatlon e mai greu să fac ambele probe” – Alexandra Gugu, sportiv de Aquatlon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Din poarta de fotbal, direct la catedră

Antrenorul de portari al formației Farul Constanța a devenit… profesor. Odată cu începerea…