Visele devin realitate

Super-puterea lui este că îți poate însenina ziua printr-un zâmbet și o vorbă bună. Vorbim despre Vali, un tânăr de 18 ani, rezident al Centrului de Plasament „Ovidiu“. Extrem de muncitor și talentat, Vali visează să ajungă coregraf, să aibă propria sală de antrenamente și să câștige concursuri importante cu trupa lui.

Când a ajuns în grija statului, Vali abia învățase să meargă. De atunci a schimbat mai multe centre, mai multe famililii, a râs și a plans, dar nu a renunțat să viseze. Știe că într-o bună zi va deveni instructor de dans și va avea propria trupă și o sală frumoasă pentru antrenamente. Vor urma spectacole, concursuri și medalii.

Iar ambiția, talentul său și curajul de a visa l-au adus cu un pas mai aproape de împlinirea visului pe care îl are. Din 16 martie, Vali va preda cursuri de dansuri grecești.

Nimic nu ar fi fost însă posibil fără sprijinul a doi cunoscuți instructori de dansuri grecești din Constanța, care i-au devenit mentori și profesori și fără susținerea familiei lui adoptive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, care l-au ajutat să ajungă la concursuri și să își vadă visul împlinit.

Vali este un exemplu de ambiție și echilibru, răbdare și curaj. Dacă vrei, poți, își spune în fiecare zi, iar rezultatele pe care le-a avut până acum demonstreză că are dreptate. Cu aceeași determinare va merge și mai departe spre succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Este nevoie de ajutor pentru refugiați!

Sprijinul pentru ucraineni continuă la Pavilionul din Constanța. 2 tiruri cu produse de ig…