lumea

Vă invităm în lumea fascinantă a dinozaurilor. Litoralul nu înseamnă doar mare și soare ci si distracție pentru toate vârstele, iar din acest an, în sudul litoralului, la Neptun s-a deschis un nou parc de distracții, de această dată unul tematic cu dinozauri.

Cei mici, dar și cei mari pot vizita cele 42 de exemplare de dinozauri, pot descoperi părți de istorie și se pot distra pe cinste în locurile special amenajate.

42 de dinozauri, șase continente, trasee interesante, distracție și voie bună. Sudul litoralului a venit în această vară cu o surpriză pentru turiștii mai mari sau mai mici. Un parc tematic cu dinozauri dinamici la Neptun. Fiecare dinozaur are o poveste aparte pe care vizitatorii au ocazia să o descopere. Intrarea în parc se face printr-un dom de mari dimensiuni care conduce către aleile șerpuite, continentele și dino-locuitorii lor.

Parcul tematic are o suprafață de aproximativ două hectare și este structurat pe şase continente – America, Africa, Asia, Antarctica, Australia, Europa și găzduiește dinozauri dintre cei mai înfiorători, până la cei mai adorabili.

Dinozaurii sunt dinamici și în momentul în care un vizitator se apropie de ei, aceștia își mișcă coada și capul, clipesc, deschid gura, iar la unii dintre ei se poate vedea și cum respiră.

Iubitorii de dinozauri își pot serba ziua de naștere într-un cadru tematic, pentru că pe lângă dinozaurii supradimensionați, turiștii au parte și de mai multe zone de agrement dedicate familiilor cu copii, o zonă de relaxare și locuri de joacă, iar pentru a-și aminti de experiența trăită, copiii pot pleca acasă cu o amintire din magazinul cu suveniruri personalizate.

Parcul de distracții tematic de la Neptun poate fi vizitat zilnic în intervalul orar 11-22, iar prețul unui bilet pentru copii este de 25 din lei, în timp ce adulții vor scoate din buzunar 30 de lei pentru a putea vizita dinozaurii.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…