sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Vizite permise la Spitalul Județean Constanța

Vizite permise la Spitalul Județean Constanța

de Andreea Bălan

Pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, pot primi vizite. Pe fondul stării de alertă care a încetat, conducerea spitalului a decis să permită rudelor persoanelor internate să-i viziteze, însă parțial.

Începând de ieri accesul vizitatorilor este permis doar între orele 14:00 și 16:00, cu respectarea însă, unor reguli, printre care purtarea măștii de protecție, dar și al echipamentului de protecție format din halat și botoșei. Accesul rămâne interzis în continuare în sectoarele Covid, pe secțiile de Obstetrică Ginecologie I și II și pe secția Neonatologie. Și pacienții internați la ATI pot fi vizitați zilnic în intervalul orar 13:00-15:00, doar de membrii familiei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult