duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Vlad Pascu rămâne în arest preventiv

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv

de Redacția Dotto

Judecătoria Mangalia a respins cererea lui Vlad Pascu de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Magistrații au considerat că solicitarea lui Pascu este neîntemeiată. Decizia nu este însă definitivă, ea putând fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare. Vlad Pascu este cercetat în stare de arest la Poarta Albă pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. În vara anului trecut, tânărul Pascu a ucis cu mașina 2 studenți și a rănit grav alți 3 în localitatea la 2 Mai. A fugit apoi de la locul accidentului. Polițiștii, care au plecat pe urmele lui, l-au găsit, la scurt timp, în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că atunci când a comis accidentul el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult