Voiculescu: Premierul Florin Cîţu s-a transformat "în primul epidemiolog al ţării"
Home Politică Voiculescu: Premierul n-a discutat aproape niciodată cu MS; credeam că epoca epoleţilor a trecut
Politică - Actualitate - 4 săptămâni în urmă

Voiculescu: Premierul n-a discutat aproape niciodată cu MS; credeam că epoca epoleţilor a trecut

Premierul Florin Cîţu nu a discutat aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii şi s-a transformat „în primul epidemiolog al ţării”, a declarat vineri fostul ministrul al Sănătăţii Vlad Voiculescu, adăugând că s-a înşelat atunci când a crezut că „epoca epoleţilor a trecut”.

„Cred că am greşit în anumite aspecte atunci când m-am aşteptat la o anumită decenţă (…) în vremuri de pandemie, la decenţă din partea multor politicieni sau din partea unei părţi a presei, cred că am greşit. Am crezut de asemenea ca premierul numit de o coaliţie în care s-au stabilit reguli clare nu va folosi forţa pe care i-au dat-o pentru raţiuni care ţin mai degrabă de cariera sa politică, aşa cum dânsul s-a exprimat. (…) Am crezut că am ieşit din epoca epoleţilor, a specialilor, a privilegiilor nemăsurate. M-am înşelat, mai avem ceva drum până acolo, dar sunt sigur şi suntem siguri că acesta este drumul”, a afirmat Voiculescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Potrivit acestuia, „dacă deranjezi anumite privilegii, sistemul va acţiona împotriva ta”.

„Deschiderea şcolilor (…) s-a transformat într-o pasare continuă a vinei către Ministerul Sănătăţii, premierul României discutând aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii, premierul României lansând ţinte fără să discute cu nimeni, premierul României transformându-se în primul epidemiolog al ţării, vorbind despre lucruri pe care nu le cunoştea, despre lucruri despre care nu s-a sfătuit nici cu comisiile de specialitate, nici cu experţii”, a spus Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Asociaţia Elevilor din Constanţa acuză Guvernul de batjocură faţă de elevi

Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC), Asociaţia Elevilor din Bacău (AEBc), Asociaţia Ele…